ویژگی های تغذیه ای گیاه کنجد و چگونگی تولید روغن کنجد

ویژگی های تغذیه ای گیاه روغن کنجد خانگی باعث شده است که عده ای به روغن آن لقب ملکه دانه های روغنی بدهند .

متعلق به خانواده Pedaliaceae، گروهی از گیاهان است که برای دانه های خوراکی خود برداشت می شوند، نام علمی آن Sesamum indicum است.

روغن کنجد از دانه‌های کنجد خام و فشرده تهیه می‌شود و مصارف آشپزی، دارویی و آرایشی دارد .

این مقاله 10 مزیت علمی روغن روغن ارده اردکان را فهرست می کند.

ما محصولاتی را که فکر می کنیم برای خوانندگان ما مفید هستند، اضافه می کنیم. اگر از طریق پیوندهای موجود در این صفحه خرید کنید، ممکن است کمیسیون کمی کسب کنیم. روند ما اینجاست.

آنتی اکسیدان بالایی دارد
روغن روغن ارده کنجد یزد حاوی سزامول و سزامینول است، دو آنتی اکسیدان که ممکن است اثرات قدرتمندی بر سلامت شما داشته باشند .

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به کاهش آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. تجمع رادیکال های آزاد در سلول های شما ممکن است منجر به التهاب و بیماری شود.

یک مطالعه یک ماهه روی موش‌ها نشان داد که مصرف مکمل‌های روغن کنجد از آسیب سلول‌های قلب محافظت می‌کند.

در همان مطالعه، فعالیت آنتی‌اکسیدانی در موش‌هایی که روزانه حدود 2 یا 5 میلی‌لیتر روغن روغن کنجد ارگانیک به ازای هر پوند (5 یا 10 میلی‌لیتر به ازای هر کیلوگرم) وزن بدن دریافت کردند، افزایش یافت.

روغن کنجد ممکن است در صورت استفاده موضعی اثرات مشابهی داشته باشد. یک مطالعه روی موش‌ها نشان داد که ممکن است با مهار ترکیباتی مانند گزانتین اکسیداز و اکسید نیتریک که رادیکال‌های آزاد تولید می‌کنند، آسیب سلولی را کاهش دهد.

  • منابع:
    1. 10Science-Backed Benefits of Sesame Oil
  • تبلیغات: 
    1. عاقبت داروی ضد یبوستی که از مایع ظرفشویی تولید شد
    2. فروش عمده دستگاه کلاغ پران صوتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.