حتی نارنگی بازار تهران نیز مانند سایر مرکبات سرشار از ترکیبات با خواص آنتی اکسیدانی به ویژه ویتامین C است. مصرف منظم آن فواید سلامتی مختلفی را به همراه دارد.
نارنگی، بومی چین، میوه ای معمولی پاییز با پوست معطر و پرتقال است. خواص آن شبیه به پرتقال است که از نظر اندازه و شیرین ترین گوشت با آن تفاوت دارد.
نارنگی یا بهتر است بگوییم اسانس آن خاصیت ضد میکروبی دارد. بر اساس مطالعات منتشر شده در مجله بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی، این ترکیب اثرات مثبتی در کاهش میکروب های موجود در غذا نشان داده است. این آزمایش ها بر روی لوبیا سبز برای ارزیابی اثرات بر علیه لیستریا اینوکوا انجام شد.
انواع زیادی از این مرکبات وجود دارد و جمع آوری آنها در ماه های آذر تا اسفند صورت می گیرد. در ایتالیا بیشترین گونه کشت شده نارنگی معمولی است که با نام هاوانا نیز خوانده می شود.
نارنگی از نظر طب رسمی ملین، مقوی، قابض، مقوی و رفع کننده استفراغ است. پوست میوه به طور سنتی به عنوان مقوی، هضم کننده، قابض، بادشکن و ضد اسکوربوت استفاده می شود.
پوست مرکبات به عنوان یک محصول جانبی صنعت مرکبات در نظر گرفته شد، اما گزارش شد که حاوی چندین ماده فعال با غلظت بسیار بالاتر از خمیر است.
جنس مرکبات یکی از قدیمی ترین، تجاری ترین و محبوب ترین محصولات زراعی است. اولین اخبار در مورد کشت آن به 2100 سال قبل از میلاد برمی گردد.
نارنگی (Citrus reticula) از انواع پرتقال ماندارین است. آنها یک میوه مرکبات متنوع هستند که از طعم بسیار شیرین تا ترش و از اندازه تخم مرغ تا اندازه گریپ فروت متغیر است. در مقایسه با پرتقال، نارنگی کوچکتر است، حاوی آب بیشتری است و اسید و قند کمتری دارد. آنها همچنین دارای پوست نارنجی قرمز هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.