مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند. ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند.اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است. از پوست گیاه زرشک برای مشکلات جریان خون استفاده می شود و حتی اثر سمی روی انگل سالک دارد و در درمان یرقان،مالاریا،درمان کیسه صفرا به کار می رود.
طرز تهیه آب زرشک
روش اول:
300گرم زرشک سیاه را پاک کنید و بشویید سپس درون یک ظرف بریزید غیر فلزی بریزید و 8 لیوان آب درون ظرف ریخته تا زرشک خیس بخورد بعد از گذشت 24 ساعت آن را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا مخلوط شود ، این مخلوط را از صافی عبور دهید آب زرشک شما اماده است.
روش دوم:
یک کیلو گرم زرشک را تمیز پاک کنید و با آب سرد بشوئید و آبکش نمائید . درون ظرفی 4 لیتر آب بریزید وبر روی شعله گاز قرار دهید تا جوش آید حالا آن را از روی شعله بردارید و زرشک های شسته شده را داخل آن بریزید و درب قابلمه را بگذارید و پس از سرد شدن آن را درون یخچال قرار دهید و 24 ساعت صبر کنید.و بعد آن را از صافی عبور دهید ، اآب زرشک شما آماده است.
برای خرید زرشک تازه با ما در تماس باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.