درختچه زرشک به صوت خودرو در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بالا و جاهای مرطوب رشد میکند، این درختچه گونه مقاوم و بااهمیتی در منابع طبیعی می باشد که در مقابل کمبود آب و زمستانهای سرد مقاومت زیادی دارد؛ میوه زرشک کوهی در ابتدا به رنگ صورتی کم رنگ سپس تغییر به رنگ قرمز آلبالویی داده و در اوایل شهریور دوباره رنگ عوض می کند و اینبار به رنگ سیاه می شود، و در اواخر مهر قابل برداشت و آماده مصرف است.
سابقه مصرف زرشک به دوره های گذشته میرسد، و به منظور درمان طاعون و بیماریهای خونی، سل، بیاشتهایی، بیماریهای کلیوی، رماتیسم، زخمها و جراحتها به کار میبردند؛ خوردن آب زرشك را برای درمان تب، عطش و التهاب توصیه شده است. در حال حاضر از میوه زرشک در تهیه آب زرشک ،رب زرشک و مربا استفاده می كنند. كشت و تولید زرشك بی دانه اولین بار در روستایی به نام «افین» از بخش زیر كوه شهرستان قاین صورت گرفت که بعدها به مناطق اطراف گسترش یافته و در منطقه جنوب خراسان زرشك بی دانه به عنوان محصول اصلی آن نواحی از شهرت و اهمیت اقتصادی خاصی برخوردار شده است .
برای خرید این محصول با ما تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.