زرشک و انواع آن در ایران

زشک محصول بومی خراسان جنوبی است و به صورت گسترده در آن مناطق کشت می شود و  مرکز اصلی توليد زرشک در ايران است و تقريبا ۹۸ درصد زرشک ايران در مناطق اطراف بيرجند و قاين توليد می شود. در ديگر مناطق ايران بخصوص در اطراف البرز، زرشک به صورت وحشی می رويد اما اين زرشک هسته دار و فقط برای توليد آب زرشک و لواشک خوب است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

زرشک معمولا از طريق قلمه زدن تکثير می شود و ارتفاع درختچه های آن يک تا يک و نيم متر است و ماهی يک بار آبياری لازم دارد.

انواع زرشک

از مهم ترین انواع زرشک در ایران می توان به نمونه های مشهوری از جمله:

  • زرشک پفکی صادراتی
  • زرشک دانه اناری
  • زرشک کوهی ارگانیک

اشاره نمود.

ارزش غذایی زرشک

  • کالری : 316
  • پروتئین : 3.6 گرم
  • قند : 27.2 گرم
  • فیبر : 7.4 گرم
  • کربوهیدرات : 63.9 گرم

جهت خرید زرشک با ما تماس بگیرید.ارزش غذایی زرشک

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.