مطمئناً می توانید در مورد فلفل شمشیری به عنوان یک توت صحبت کنید که تنها در طی چند قرن تاریخ در قاره ما و از زمان واردات آن از آمریکای جنوبی، توانسته است به اندازه آشپزخانه ما و سایر مناطق فراتر از آن گسترش یابد.
اما همانطور که گفته شد، کاربردهای آن به همین جا ختم نمی شود: فلفل قرمز به عنوان یک بی حس کننده موضعی در کرم ها و لوسیون ها برای تسکین درد یا حتی برای جلوگیری از برخی بیماری های قلبی استفاده می شود.
یکی از اصلی ترین مواد موثره فلفل قرمز، کپسایسین است، ماده ای که در میوه های کامل یافت می شود و می تواند جریان خون را تحریک و افزایش دهد و باعث طعم تند مشخص شود.
این اثر گشادکننده عروق به تمیز نگه داشتن رگ ها و شریان ها و کاهش خطر کلسترول بالا، که عامل اصلی حملات قلبی و سکته است، کمک می کند.
این ادویه به لطف ماده فعال فوق الذکر و عملکرد متابولیک ناشی از آن و با توجه به افزایش خون رسانی به بافت، این ادویه را نیز دارای خاصیت می کند که به سوزاندن چربی های اضافی و حذف سموم غلیظ در پوست از طریق تعریق کمک می کند.
به همین دلیل است. یک پانسمان عالی حتی برای حساس ترین افراد. علاوه بر این، در زمینه پزشکی، ویژگی آنتی اکسیدانی قوی فلفل چیلی باعث شهرت آن به داشتن خواص ضد توموری، علاوه بر مفید بودن در درمان بیماری هایی مانند سینوزیت و برونشیت و همچنین کمک به هضم غذا می شود.
به منظور تکمیل شهرت در حال حاضر قابل احترام فلفل چیلی، لازم است بر وجود محتوای بالای نمک های معدنی، فلاونوئیدها و ویتامین ها، از جمله ویتامین C مهم که برای سلامتی ما ضروری است، تأکید کنیم: مجموعه ای کامل از خواص که فلفل را به ادویه ای تبدیل کنید که نباید از سفره ما غافل شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.