دانستن طرز تهیه ترشی مهارتی است که هر باغبان یا صاحب خانه باید داشته باشد. بیایید ببینید کدام روش کنسرو کردن ترشی های من را یک سال بعد از نگهداری ترد نگه داشت!دانستن طرز تهیه ترشی مهارتی است که هر باغبان یا صاحب خانه باید داشته باشد. بیایید ببینید کدام روش کنسرو کردن ترشی های من را یک سال بعد از نگهداری ترد نگه داشت!
خیارشور روز ممکن است یکی از کنسروهای مورد علاقه من باشد که از باغ بیرون می آید، اما باز هم، بین چرم میوه ای خانگی، کلم ترش تند و شور، و گوجه فرنگی تخمیر شده آسان، انتخاب بسیار سخت است!
اگر عاشق خیارشورهای ترد و ترد هستید، حتی بعد از اینکه یک سال در قفسه انباری شما نشسته باشند، پس این دستور و روشی برای کنسرو ترشی است که به دنبال آن بودید!
حتماً پستهای من در مورد آماده شدن برای فصل کنسرو کردن، اشتباهات رایج در کنسرو کردن، جایی که میتوان منابع کنسرو را پیدا کرد و مقدمه ما برای کنسرو کردن در حمام آب را مطالعه کرد.
اما حتی پس از رعایت تمام این نکات، من هنوز ترشی هایی دارم که بعد از کنسرو کردن، ترد نیستند، به خصوص ماه ها و ماه ها بعد از کنسرو.
سال گذشته پنج روش مختلف را برای کنسرو کردن ترشی امتحان کردم تا بهترین روش را پیدا کنم که یک سال بعد ترشیهای خوشمزه و ترد را برایم به ارمغان آورد.
من پنج روش مختلف را برای کنسرو کردن ترشی شوید امتحان کردم تا بتوانم یک سال بعد مقایسه ای کنار هم انجام دهم تا ببینم کدام روش واقعا تردترین، خوش طعم ترین و خوشمزه ترین ترشی خانگی را برایم به ارمغان آورد.
این روش در واقع ترشی های شما را مانند سایر روش های کنسرو به جوش نمی آورد. روش دمای پایین فقط با دستور العمل های خاص ترشی تایید شده است و باید دقیقاً همانطور که در زیر توضیح داده شده است دنبال شود.
این بدان معناست که ترشیهای شما به اندازه سایر روشهای کنسرو کردن، داغ نمیشوند و «پخته» نمیشوند. اما باید به دمای آب توجه زیادی داشته باشید. به همین دلیل است که من عاشق استفاده از کنسرو برقی برای این روش ترشی هستم.
این اجازه می دهد تا ترشی های شما ترد تر بمانند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.