می دانید که پسته خام قزوین منبع خوبی از فیبر رژیمی است و 2.8 گرم فیبر در هر اونس فراهم می کند که 80 درصد فیبر آن نامحلول است. مشاهده شد. 39 مکانیسم کاهش چربی خون فیبر نامحلول به توانایی آن در افزایش حجم مدفوع و کاهش زمان انتقال در روده، تداخل با کلسترول و جذب صفرا نسبت داده می شود.
پروتئین. پسته حاوی 5.9 گرم پروتئین در هر اونس است که آن را به منبع خوبی از پروتئین تبدیل می کند. مطالعات بالینی نشان داده است که جایگزینی جزئی کربوهیدرات ها با پروتئین گیاهی ممکن است به کاهش سطح LDL سرم کمک کند.
منیزیم. پسته حاوی 31 تا 34 میلی گرم منیزیم در هر اونس (8 درصد از ارزش روزانه) است. نتایج نشان داد که مصرف منیزیم ارتباط معکوس متوسطی با خطر CHD در مردان دارد.
یک مطالعه بالینی گزارش داد که منیزیم با تقویت کمپلکس های نامحلول با SFA برای کاهش جذب پس از غذا در افراد سالم، جذب چربی را مهار می کند.
تحقیقات جدید نشان می دهد که پسته به بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و تعادل ضد التهابی کمک می کند، که ممکن است از سلامت قلب و عروق حمایت کند. در میان آجیل های درختی، پسته یکی از غنی ترین و متنوع ترین منابع آنتی اکسیدان های محلول در آب و چربی است.
46،47 سه مطالعه بالینی نشان داده اند که پسته دارای اثرات آنتی اکسیدانی قابل توجهی است. دو مورد از این مطالعات گزارش می دهند که پسته در 20 درصد انرژی دریافتی روزانه، سطح اتساع عروق و سوپراکسید دیسموتاز وابسته به اندوتلیوم به طور قابل توجهی افزایش یافت.
و سطح سرمی اینترلوکین 6 و هیدروپراکسید لیپید کاهش یافت، در حالی که هیچ تغییر قابل توجهی در پروتئین واکنشی C یا سطح فاکتور نکروز تومور-α مشاهده نشد.
14 علاوه بر این، در همان سطح مصرف، پسته به طور قابل توجهی پتانسیل آنتی اکسیدانی را افزایش داد و مالون دی آلدئید را در پلاسما کاهش داد.
18 کارآزمایی سوم نشان داد که رژیم های غذایی حاوی پسته به طور قابل توجهی سطوح لوتئین پلاسما را افزایش داده و غلظت LDL اکسید شده سرم را در مقایسه با رژیم های کنترل بدون پسته کاهش می دهد. .48
فیتوکمیکالهای کلیدی موجود در پسته که ممکن است حمایت آنتیاکسیدانی و ضد التهابی برای سلامت قلب و عروق فراهم کنند، در زیر بررسی شدهاند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.