تعجب آور است که ترشی گل کلم جسمی که بسیار جامد است می تواند مایعات زیادی آزاد کند. در نهایت، لحظه ای فرا می رسد که توده کلم در آب خودش فرو می رود.
به طور کلی، ترشی یک دسته کلم ظروف آرکوپال سه روز کامل طول می کشد. برای اینکه کلم تخمیر شود، باید در طول روز کاملاً در آب آن غوطه ور شود و اجازه دهید در شب “نفس بکشد”. بهترین راه برای انجام این کار این است که روی آن را با درپوشی که کمی کوچکتر از قطر قابلمه است بپوشانید و وزن کافی را روی آن قرار دهید تا کلم را زیر آب بگذارید.
اخیراً، در آپارتمان خود در بروکلین، با یک درب قابلمه معکوس و یک پارچ پلاستیکی شیر پر از آب، بداهه کار کردم – جایگزینی ضعیف برای تخته چوبی و سنگ پدربزرگم. در شب، برای اینکه کلم نفس بکشد، آن را باز میکنید و سوراخهایی در خمره ایجاد میکنید تا آب آن را اشباع کند.
همانطور که کلم تخمیر گرفتن نفخ حبوبات می شود، بوی تند و مبهم ادراری از خود متصاعد می شود. از آنجایی که دمای کلم نباید خیلی پایین بیاید، نمی توان آن را در بیرون تنظیم کرد. بعد از سه روز یا بیشتر، کلم را باید در شیشه ریخته و در یخچال بگذارید. البته، نظرات متفاوت است، اما من کلم را ترجیح می دهم که ترد باشد و طعم طبیعی خود را حفظ کند – نه خیلی شور و نه خیلی تخمیر شده.
کلم ترشی رمانتیک یا سارافون مد روز نیست و به بازاریابی کمکی نمی کند. هیچ رمانی به نام «یک سال در استان Sverdlovskaya» وجود ندارد، هیچ کتاب پرفروشی درباره یک زن آمریکایی که برای یافتن خود به تومسک میرود، وجود ندارد. اما اگر باور دارید که زندگی چیزی بیش از راحتی و لذت است، ممکن است از محاسن سخت ترشی کلم قدردانی کنید.
همانطور که دختر دو ساله من می تواند به شما بگوید – و ناپلئون و هیتلر قبول می کنند – “کلم در جنگ پیروز شد.” ♦
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.