عناب هندی از خواصی زیادی برخوردار است.
هندی ها بیش از 4000 سال پیش آن را کاشتند و مردم چین هنوز هم دوست دارند از عناب در مراسم های مختلف فرخنده استفاده کنند. زیرا این نام معنای خوبی دارد که نشان دهنده فراوانی و رفاه است.
عناب در زبان انگلیسی یک نام رایج دارد.
خانواده عناب در حال حاضر حداقل 400 گونه انتخاب شده و تا تبدیل شدن به آن کاشت را ترویج می کنند.
گیاهی اقتصادی است که به دو نوع عناب هندی، نام رایج عناب هندی تقسیم می شود.
و عناب چینی، نام رایج عناب یا خرمای چینی، نام علمی آسیاب عناب است. عناب چینی دارای گوشت و تفاله خشک است. عناب هندی گوشت آبدارتری دارد.
عناب هندی درختی با اندازه متوسط و برگریز با برگهای بیضی شکل گرد به اندازه حدود 1 اینچ است.تنه و شاخه ها دارای خارهای تیز هستند. گلها گلآذینهای کوچک و زرد رنگ با بوی متعفن هستند.میوه آن دارای پوست سبز است. شکل هر دو کروی تا بیضی است. انتهای میوه گرد مایل به تیز و با اندازه های مختلف است میوه بالغ زرد رنگ است. بالغ قهوه ای می شود. طعم هر دو کاملا شیرین است. ترش، شیرین یا قابض فقط یک دانه در وسط توپ وجود دارد.
به طور کلی درختان عناب در دشت ها و خاک های جنگلی خود به خود رشد می کنند. کدام تکثیر می تواند هم بذر و هم قلمه انجام دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.