آلو

آلو، آلوچه، گوجه  نام یکی از زیرسرده‌های ششگانه از سردهٔ پرونوس است. این زیرسرده در ایران ۴ گونه گیاه درختی یا درختچه‌ای خودرو دارد. انواع اصلاح شده زیادی در سال‌های اخیر در ایران رایج شده‌است که میوهٔ خوراکی آن‌ها به مصرف تغذیه می‌رسد در ضمن گروه‌های زیادی از سایر مناطق جهان به ایران وارد شده که به صورت زینتی کاشته گردیده‌اند و میوه آن‌ها نیز گاهی به مصرف تغذیه می‌رسند.

آلو، یک میوه تک‌هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است. آلو ارزش تغذیه‌ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون انواع خوراک از آن استفاده کرد.

مهم‌ترین و عمده‌ترین مرکز تهیه و تأمین‌کننده آلوی جهان ” شهرخرو “مشهور به “شهر بامهای طلایی” و “پایتخت آلو ایران” می‌باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.